Отзиви

Хората които ни вдъхновяват да бъдем все по-добри. Ето и малко техни отзиви за нас 🙂

„Благодарим Ви за професионализма,отношението и отдадеността към нашите деца и треньори! Краят на зимният сезон ни води до началото на сърф сезона. Продължаваме напред, заедно, създавайки здрави спортисти! “ Сноубор клуб Борд Райдър

„Изключително много благодаря на Елена Кемилева за всичките грижи, които положи за моетото пълно възстановяване. Най-добрата рехабилитация, физиотерапия и тренировки на които съм бил подлаган някога! “ Алек Алесандров ( Даунхил клуб 4:20)

„Искам да благодаря за грижите и усилията, които положи по време на възстановяването ми! Благодаря и за знанията, които научих и потвърдих!
Радвам се, че се запознах с човек, който мисли и действа извън границите и ограниченията!“ Ахилеас Зикас ( Треньор в баскетболен клуб ЦСКА)

“Благодаря за грижите и полезните съвети, вие сте незаменима част от екипа ни!“ Георги Молов – треньор на националният отбор по ски крос

„Още от самото начало на Wildberries си партнираме с Елена. Правили сме заедно няколко успешни уъркшопа по йога и катерене. Доста често ни се е налагали да стигаме и до нейната помощ за възстановяване и рехабилитация. Много добър човек, професионалист и приятел! “ Станимира Карадочева ( сноубордистка и основателка на женската спортна организация “Wild Berries“)

 

 

%d блогъра харесват това: